Szakmagyakorlás
Pályázatok

Indul a XXV. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj pályázat

Nagyon fontos állomásához érkezett a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázat, a szakma legfontosabb - nemzetközi háttérrel rendelkező - versenye negyedszázados jubileumára készül.

Az elmúlt 25 évben a magyarországi ingatlanfejlesztés szinte minden fontos létesítménye részt vett a megmérettetésen. A gazdasági változás hatására indult ingatlanfejlesztés első objektumaival kezdődő történet mára érett és igen fontos, nemzetközi elismerést szerzett seregszemlévé fejlődött.

Pályázatok

BREUER MARCELL köztéri emlékoszlop pályázat 2023

A Dél Dunántúli Építész Kamara nyilvános alkotói pályázatot hirdet egy Breuer Marcell emlékére felállítandó emlékoszlop tervezésére.

Pályázatok

Kiírták a MUT 2022. évi Diplomadíj Pályázatát! - Meghosszabbított jelentkezési határidő! 2023. február 27. 23:59

Meghosszabbított jelentkezési határidő! 2023. február 27. 23:59

A Magyar Urbanisztikai Társaság pályázatot hirdet főiskolák és egyetemek urbanisztikai és ahhoz kapcsolódó témájú szakirányán végző alap- és mesterképzésben résztvevő hallgatók kiemelkedő szakdolgozatainak/diplomaterveinek díjazására.

Pályázatok

MCC Révfülöp üdülőterület fejlesztési tervpályázati eredménye

A Mathias Corvinus Collegium Alapítvány nyílt építészeti tervpályázatot írt ki az révfülöpi gyermeküdülő területének teljes körű felújításának, átalakításának és bővítésének megtervezésére.

A szeptember 27-ig beérkező pályaműveket a szakma kiválóságaiból álló bírálóbizottság értékelte. A bírálóbizottságban a Révfülöp Nagyközség Polgármestere, Kondor Géza és Főépítésze, Epres Róbert biztosították, hogy a helyi lakosok és település érdekei is érvényesüljenek, a magas építészeti minőség zálogát pedig a szakma kiemelkedő képviselői jelentették.

Pályázatok

Vác, Madách Imre Művelődési Központ felújítása és könyvtár funkcióval bővítése, környezetének rendezése - Tervpályázat eredménye és Zárójelentése

MADÁCH IMRE MŰVELŐDÉSI KÖZPONT FELÚJÍTÁSA ÉS KÖNYVTÁR FUNKCIÓVAL VALÓ BŐVÍTÉSE, KÖRNYEZETÉNEK RENDEZÉSE ÉPÍTÉSZETI ÉS TÁJÉPÍTÉSZETI NYÍLT ÖTLETPÁLYÁZAT EREDMÉNY

A DÍJAZOTT PÁLYAMŰVEK RANGSOROLÁSA:

Pályázatok

Meghívó “A MADÁCH IMRE MŰVELŐDÉSI KÖZPONT FELÚJÍTÁSA ÉS KÖNYVTÁR FUNKCIÓVAL VALÓ BŐVÍTÉSE, KÖRNYEZETÉNEK RENDEZÉSE“ ötletpályázat eredményhirdetésére

Vác Város Önkormányzat tisztelettel meghívja Önt A MADÁCH IMRE MŰVELŐDÉSI KÖZPONT FELÚJÍTÁSA ÉS KÖNYVTÁR FUNKCIÓVAL VALÓ BŐVÍTÉSE, KÖRNYEZETÉNEK RENDEZÉSE tárgyában kiírt építészeti és tájépítészeti nyílt ötletpályázat eredményhirdetésére és az azt kísérő kiállítás megnyitójára, melyre 2022. december 1-jén 17 órai kezdettel kerül sor a Madách Imre Művelődési Központ aulájában (Vác, Dr. Csányi László krt. 63.)

Pályázatok

Diplomadíj 2022 hirdetmény

Kedves frissen Diplomázott Építész(mérnök), Belsőépítész – Környezettervező művész, Tájépítész- mérnök és Településmérnök hallgatók!

Pályázatok

XXIV. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj pályázat 2022

A FIABCI Hungary idén huszonnegyedik alkalommal rendezi meg a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj pályázatot.

 

Pályázatok

Felvételi pályázat hirdetmény Mesteriskola

az ÉPÍTÉSZ MESTER EGYLET  MESTERISKOLA XXVII. ciklus FELVÉTELI PÁLYÁZAT HIRDETMÉNY (2022-2024)   négy féléves továbbképzésre ÉME Mesteriskola Tanulmányi Bizottság

Pályázatok

„Házat, de gyorsan!” Építészeti ötletpályázat

A tervpályázat tárgya

Leier előregyártott elemekből és a Kiíró által gyártott további építőanyagok felhasználásával készülő, megújuló energiaforrásokat alkalmazó, élhető, fenntartható, időtálló és költséghatékony, CSOK kompatibilis családi házak vázlatterveinek elkészítése 5 fős család számára.

Pályázatok

Év háza pályázat 2022

A legrangosabb hazai, független, szakmai pályázaton május 16-ig nyújthatják be a – 2020. január 1-je után készült – munkáikat családi házak, kis társasházak, illetve középületek tervezői. A zsűri ezúttal is a két abszolút fődíj mellett két szakmai és öt támogatói különdíjat oszt ki, valamint a szervezők idén is megkérdezik a nagyközönség véleményét mindkét kategóriában a közösségi oldalon indított szavazáson. A pályázatot immár harmadik éve az építőipar egyik legnagyobb építőanyag-gyártója, a Leier Hungária Kft. mutatja be.

www.evhaza.hu

Pályázatok

„Innovációk a fenntartható építésgazdaságban” - módosított pályázati felhívás

A 2021. április 1-jével létrejött GREENOLOGY Zöldinnovációs Fenntarthatósági Tudásközpont elsődleges célja, hogy segítse a hazai gazdaságot a zöld, innovatív és fenntartható átállásban. A Tudásközpont kutatásaival, közösségi tevékenységével közreműködik minden olyan tudományos kutatásban, szakmai kezdeményezésben, amely a hazai zöldinnovációs és fenntarthatósági fejlődést támogatja.