KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Green City Fenntarthatósági Akkreditációs alapképzés

Képzés időpontja: 2018. május 10-11.

Képzés helyszíne: a Magyar Építőművészek Szövetsége Kós Károly terme (1088 Budapest, Ötpacsirta u. 2.)

A képzés felső létszámhatára: 40 fő

Díja: MAKEOSZ és Green City Tanács tagoknak 23.000 Ft+Áfa, tagsággal nem rendelkezőknek 28.000 Ft+Áfa.

Jelentkezési határidő: 2018. május 4.

A képzésen a Green City Fenntarthatósági Minősítő Rendszer© alapos áttekintésén és példákon keresztül ismerjük meg a települési zöld fenntarthatóság kérdését és ennek tervezői-, kivitelezői-, fenntartói vonatkozásait. A képzés elvégzését követően a résztvevők jogosultak a „Green City akkreditált tervező/ kivitelező/ fenntartó” megjelölésre.

A képzés olyan tervezői, kivitelezői és fenntartói szemléletet mutat be, amely a települési zöldfelületek társadalmi, környezeti és gazdasági vonatkozásaival egyaránt foglalkozik. A települési zöldfelület-gazdálkodás és –fenntartás, valamint a létesítménygazdálkodás terén alkalmazható megoldásokat, a fenntarthatósággal kapcsolatos kérdésekre gyakorlati, megvalósítható válaszokat ad a képzés, melyek a tervezés, a kivitelezés és az üzemeltetés révén hozzájárulnak a települések élő természeti körforgásokba való visszaintegrálásához, a zöldinfrastruktúra hálózat működéséhez, élhetőbb, egészségesebb és gazdaságilag is virágzó lakó- és munkakörnyezetek kialakításához.

Szeretettel várjuk Önöket a Green City Akkreditációs képzésen, melyről a gyakorlati tudnivalókat alább olvashatják.

A díj nem tartalmazza az ebédet, de ebédmenü fogyasztására lehetőség van az Építész Pince Étteremben, illetve a környéken más vendéglátóhelyeken.

Fizetési feltételek: a jelentkezés befogadása után banki átutalással a Zöldebb Városokért Nonprofit Kft. számlájára, mely számlaszámot a visszaigazoló e-mailben küldjük.

Kamarai továbbképzési pontok: A képzés kamarai továbbképzésként való elfogadtatása folyamatban van. MÉK bírálati sorszám: 2018/112

Regisztráció: online jelentkezési lap

Jelentkezési határidő: 2018. május 4.


Létrehozás időpontja: 2018-05-08 19:03:38
Utolsó módosítás időpontja: 2018-05-08 19:05:13
Beküldő: Ulrich Tamás
Megtekintések száma: 2056
Rövid link: http://www.mek.hu/index.php?id=44709

free youtube views
istanbul evden eve nakliyat istanbul nakliyat evden eve nakliyat nakliyat şirketi istanbul evden eve nakliyat evden eve nakliyat nakliyat evden eve nakliyat istanbul evden eve nakliyat eşya depolama istanbul nakliyat evden eve nakliyat