KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Nagykanizsa Arany János u. 4. HRSZ 980

Ezúton értesítem a Tisztelt Kollégákat, hogy a Nagykanizsa Arany János u. 4. HRSZ 980 telekre irodánk elszámolatlan, kifizetetlen tervezéssel rendelkezik.

Kérek minden Kollégát, hogy (összhangban a Kamara Etikai Szabályzatával) amennyiben ilyen feladattal keresik meg Önöket,  haladéktalanul lépjenek kapcsolatba irodánkkal, és az elszámolás megtörténtéig tervezési munkát a területre ne vállaljanak, és terveink felhasználásától tartózkodjanak.
 
Térrend Stúdió
0630/959-3104
Takács S. Sándor É/1 01-2535

Jelen oldalon bármelyik kamarai tag felteheti közleményét, melyben tájékoztatja építész társait arról a megbízójáról, aki nem fizette ki tartozását. A Magyar Építész Kamara az oldalra felkerülő közleményeket nem vizsgálja, nem ellenőrzi, azok valódiságáért felelősséget nem vállal. A kamarai tagok etikai felelőssége, hogy építész társait ne tévessze meg, hogy az oldalra felkerülő közlemények igazak legyenek és valós, jogos követeléseket tartalmazzanak. 

Az alábbi bejelentések kizárólag a tagjaink védelme érdekében kerülnek közzétételre.


Létrehozás időpontja: 2019-03-11 15:24:33
Utolsó módosítás időpontja: 2019-03-11 16:26:30
Cimkék: tervezés, kifizetetlen, közlemény, tag, nagykanizsa, arany jános utca; Beküldő: Tatai Mária
Megtekintések száma: 666
Rövid link: http://www.mek.hu/index.php?id=45166

free youtube views
istanbul evden eve nakliyat istanbul nakliyat evden eve nakliyat nakliyat şirketi istanbul evden eve nakliyat evden eve nakliyat nakliyat evden eve nakliyat istanbul evden eve nakliyat eşya depolama istanbul nakliyat evden eve nakliyat