KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

1121 Budapest Budakeszi út 48. (hrsz 10874)

Tisztelt Kollégák!

A 1121 Budapest Budakeszi út 48. (hrsz 10874) szám alatti Lauder Javne Világi Zsidó Iskola és a Magyar Testgyakorlók Köre (MTK) közös fejlesztésében, szerződéses jogviszonyban megrendelt multifunkcionális tornacsarnok, nemzetközi kézilabdacsarnok és rendezvényhelyszín teljeskörű terveit elkészítettük.

2018. január 19-én jogerős építési engedélyt szereztünk, a kész kiviteli tervdokumentációt leszállítottuk, a tervszállítást írásban elfogadták.
A kiviteli tervezés során   történt jogi és műszaki változásokat egy módosított engedélyben módosított szerződés alapján szintén elkészítettük.

A generál tervezői szerződésünk a mai napig lezáratlan, a megbízóval szemben jelentős összegű rendezetlen követelésünk van.   Kérjük, hogy Tisztelt Kollégák a szerzői jogi tv-ben és a MÉK szabályzatában rögzítetteknek megfelelően járjanak el. Az ingatlannal kapcsolatban tartózkodjanak új, vagy módosított tervezési ajánlattételtől, és tervezési munka elvállalásától.  

 
Z. Halmágyi Judit
É1 01-2386
+36203770409

Jelen oldalon bármelyik kamarai tag felteheti közleményét, melyben tájékoztatja építész társait arról a megbízójáról, aki nem fizette ki tartozását. A Magyar Építész Kamara az oldalra felkerülő közleményeket nem vizsgálja, nem ellenőrzi, azok valódiságáért felelősséget nem vállal. A kamarai tagok etikai felelőssége, hogy építész társait ne tévessze meg, hogy az oldalra felkerülő közlemények igazak legyenek és valós, jogos követeléseket tartalmazzanak. 

Az alábbi bejelentések kizárólag a tagjaink védelme érdekében kerülnek közzétételre.


Létrehozás időpontja: 2019-11-07 13:25:16
Utolsó módosítás időpontja: 2019-11-07 13:27:40
Cimkék: kamarai, tagok, közleménye, budapest, budakeszi, út,; Beküldő: Ulrich Tamás
Megtekintések száma: 95
Rövid link: http://www.mek.hu/index.php?id=45579

free youtube views
istanbul evden eve nakliyat istanbul nakliyat evden eve nakliyat nakliyat şirketi istanbul evden eve nakliyat evden eve nakliyat nakliyat evden eve nakliyat istanbul evden eve nakliyat eşya depolama istanbul nakliyat evden eve nakliyat