KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Média Építészeti Díja 2017

Szeptember 20-ig [anyagokat beküldeni szeptember 11-ig] lehet regisztrálni az idei Média Építészeti Díjára. Érdemes jelölni a projekteket, hiszen idén is rengeteg díj talál gazdára!

Emellett hagyományainkhoz híven nemzetközi szakmai zsűri választja ki a finalistákat, akik idén az Európa Hajón, 500 ember előtt mutathatják be munkáikat az év kitüntetett figyelemmel kísért, legjelentősebb építészeti rendezvényén. 

2017. szeptember 20-ig lehet regisztrálni a Média Építészeti Díjára, a korábban megismert feltételek szerint "TERV" vagy "ÉPÜLET" kategóriában. Ha már egy, az epiteszforum.hu-n publikált projektről van szó [2016. október 9-től kezdve], akkor csak regisztrálni kell, ha nem, akkor a publikációs anyagokat az editors@epiteszforum.hu címre várjuk - ehhez kérünk legelőször is töltsd ki a publikációs adatlapot (amit le is tölthetsz és az anyagokkal együtt elküldheted nekünk). S hogy milyen anyagokat várunk?

  • műleírás és/vagy szöveg *.doc formátumban;
  • a projekt rövid angol nyelvű összefoglalója *.doc formátumban; az előzsűri ez alapján fogja értékelni a projektet. [Nem kötelező, de nagyon köszönjük, ha el tudod küldeni, mert megkönnyíted vele a munkánkat.]
  • fotók/látványtervek: legalább 15-25 db; *.jpg formátumban, 72 dpi; 1200×1200 pixel/db;
  • tervrajzok: *.pdf, maximum 20 Mb/db

Az anyagok beküldésének határideje: 2017.09.11. éjfél!

Minden évben csak egyetlen olyan alkalom van Magyarországon, amikor független, nemzetközi előzsűri nézi végig az éves termést és választja ki a (nekik) legjobb öt épületet és öt tervet - persze van, amikor ez a szám 6-ra nő. Ezek a munkák kerülnek a “show-műsorba”, ami idén november 18-án, szombaton lesz az Európa Hajón. Igen, mindenki jól olvasta, a 13. évet a Dunán hajókázva fogjuk megünnepelni. 

A versenyzők készülhetnek az Austrotherm Energiahatékonysági és az Europa Design Belsőépítészeti különdíjaira is! A 13. Média Építészeti Díján az Európa Hajón összegyűlt közönség fogja kiválasztani a Közönségdíjakat. Nagyon fontos ugyanakkor az index.hu több tízezres szavazóközönsége is, ezért idén a nyertes az index.hu különdíját is megkapahtja.

A publikációra szánt anyagok [magyar nyelvű leírással és egy rövid angol nyelvű összefoglalóval] beküldési határideje szeptember 11. >> editors@epiteszforum.hu

További információ itt elérhető.

Letölthető dokumentumok:

Szakmai megállapodás


Létrehozás időpontja: 2017-07-27 11:17:01
Utolsó módosítás időpontja: 2017-07-27 11:32:30
Cimkék: építészeti díj, 2017 ; Beküldő: Tatai Mária
Megtekintések száma: 757
Rövid link: http://www.mek.hu/index.php?id=44199