KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Kamarai tagok közleményei 2014

Megjegyzés I.:

Jelen oldalon bármelyik kamarai tag felteheti közleményét, melyben tájékoztatja építész társait arról a megbízójáról, aki nem fizette ki tartozását. A Magyar Építész Kamara az oldalra felkerülő közleményeket nem vizsgálja, nem ellenőrzi, azok valódiságáért felelősséget nem vállal. A kamarai tagok etikai felelőssége, hogy építész társait ne tévessze meg, hogy az oldalra felkerülő közlemények igazak legyenek és valós, jogos követeléseket tartalmazzanak.

Az alábbi bejelentések kizárólag a tagjaink védelme érdekében kerülnek közzétételre.

Megjegyzés II.: Kifizetetlenség esetén kamarai behajtási információk
Megjegyzés III.: Előző évek közleményei

Utolsó frissítés: 2014.02.27


2014/1. 

TISZTELT ÉPÍTÉSZ KOLLÉGÁK!

A 1081 Budapest, Népszínház u. 19. (hrsz: 34818) (Víg utca sarok, tervező: Lajta Béla) alatti társasház utcai  homlokzatai felújításának településképi engedélyezéséhez kapcsolódóan lezáratlan és kifizetetlen szerződéssel rendelkezem. Megrendelő (társasházi közös képviselő) egyoldalú szerződésszegése nyomán a munka megfeneklett, teljesítése ellehetetlenült - feltehetően új építész bevonása következik.
Hivatkozva a MÉK Etikai-Fegyelmi Szabályzatának 16.§-ára és a szerzői jogi törvényben biztosított jogokra, kérem a tisztelt kollégákat, hogy a fenti ingatlanra azonos tárgyú tervezési feladatot ne vállaljanak.

Aki érintett vagy azzá válik/vált a munkában, kérem keressen meg:

Fülöp István okl.építész
+36 20 414 4352
fulop.istvan@fpa.hu
FPA Építészműhely Kft.


Létrehozás időpontja: 2014-02-27 23:54:03
Utolsó módosítás időpontja: 2014-02-27 23:54:03

Megtekintések száma: 8006
Rövid link: http://www.mek.hu/index.php?id=41756

free youtube views
istanbul evden eve nakliyat istanbul nakliyat evden eve nakliyat nakliyat şirketi istanbul evden eve nakliyat evden eve nakliyat nakliyat evden eve nakliyat istanbul evden eve nakliyat eşya depolama istanbul nakliyat evden eve nakliyat