KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Megjelent a Budapest Építészeti Nívódíja 2018 kiadvány.

K ö s z ö n t ő

Budapest sokoldalú város, olyan hely, ahol tiszteletre méltó történeti korok rétegei és hagyományai találkoznak egyéni stílusokkal és szokásokkal. Budapest érzékeny város, de feltárul mindazoknak, akik sajátos szellemiségét, sokoldalú művészetét, a régi korok titkait és a jövő lehetőségeit szenvedélyesen kutatják. Budapest lüktető nagyváros, amely csak gazdag változatosságában értelmezhető. Büszkék vagyunk arra, hogy a magyar főváros, értékelve az eltérő kvalitásokat, megannyi új törekvést fogad be.

Ma a XXI. századi Budapestet építjük, magabiztosan törekszünk a jövő felé, de megvédjük és megerősítjük mindazt, amit eddig elértünk. A város komfortját nagyban befolyásolja az a közeg, az a környezet, az az élettér,  amelyet épületeink határoznak meg. Ha körbenézünk a városban, felújított utcákat, tereket, egykor patinás épületek újjáéledését, valamint számos új és izgalmas építészeti megoldást látunk.

Jól tudjuk, hogy a fejlődéshez példaképek kellenek, melyek nemcsak emberek lehetnek, hanem mindazok a gondolatok, érzések, szenvedélyek is, amelyek egy-egy épületben öltenek testet. A Budapest Építészeti Nívódíja kezdeményezés célja, hogy kiemelje azokat az ötleteket, elképzeléseket, amelyek méltóak a város múltjához, egyben olyan jelek, amelyek hűen tükrözik a ma Budapestjét, és a jövő kihívásaira adnak követendő válaszokat.

Bátran ajánlom figyelmükbe ezt a szakmai kiadványt. Engedjék, hogy ez a város magával ragadja az olvasókat, ahogy tette ezt az idei szakmai elismerésért versengő épületeket megálmodó tervezőkkel is.

Szalay-Bobrovniczky Alexandra
humán-főpolgármester helyettes

A kiadvány díjmentesen átvehető a BÉK Titkárságán ügyfélfogadási időben.

forrás: http://www.bek.hu/index.php?c=hir&id=2464


Létrehozás időpontja: 2018-12-11 17:15:16
Utolsó módosítás időpontja: 2018-12-11 17:17:21
Cimkék: 2018, díj, nívó, kiadvány; Beküldő: Ulrich Tamás
Megtekintések száma: 996
Rövid link: http://www.mek.hu/index.php?id=45049

free youtube views
istanbul evden eve nakliyat istanbul nakliyat evden eve nakliyat nakliyat şirketi istanbul evden eve nakliyat evden eve nakliyat nakliyat evden eve nakliyat istanbul evden eve nakliyat eşya depolama istanbul nakliyat evden eve nakliyat